Monday, 29 August 2011

Selamat Hari Raya

Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi,
Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa,
Dalam kelembutan lidah ada juga ketelanjuran kata,
Dalam gurau dan senda tentu ada khilaf dan dosa..

Ampun & maaf diatas segalanya

glory glory MAN UNITED !

MAN U yang hebat telah benamkan Arsenal cap ayam 8-2 semalam. Hahaha. Thanks to my hero ROONEY yang score 3gol. Memang hebatt la :D 



Thursday, 25 August 2011

Happy Birthday Babe!



HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO ANYSS..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU !!!


Wednesday, 24 August 2011

Wednesday, 17 August 2011

Please

Please leave me alone. I'm happy rite now, trying my best to forget u. Please respect ur new gf. Please stop visiting my blog and leave me a comment.. Please i'm trying to move on. So i'm begging u PLEASE LEAVE ME ALONE !!

Tuesday, 9 August 2011

Takde keje


Bila da takde keje, macam2 la idea yang datang. Tengok trick photography takde keje dorang ni.  Hebat kan? Cool yaw. Hehe. Layann jela   ^_^






Monday, 8 August 2011

Ohh tidak!

Tak abes2 lagi cerita pasal pemain bola ni. Tawu la cerita pasal Khairul Fahmi tengah hot sekarang. Cehh. Pemain bola semua hot kan.. Dengan badan ketul2, walaupun tak hensem tapi terer main bola. Okay la tu kan? Kalau muke hensem tapi perangai macam Khairul Fahmi nak buat ape? Hampehh. Berbalik ke topik tadi, kalau lelaki tak pandai main bola memang la sangat tak hott. Semua laki wajib tawu main bola ok? Hahaha. Atlet memang hot stuff, tapi kalau da bersara badan dorang yang dulunya sangat hot bole jadi sangat hampehh. Yep its so true coz badan atlet da biase bersenam, main bola berjam2 tapi bila tibe2 da tak buat rutin macam tu.. Ermm macam ni la badan dorang jadi


Ronaldo yang gemuk. 


Oh tidakk

Ronaldo kenape awak da gemuk? tolong la jgn malukan pemain bola. hukhuk

Aww~

Hello guys, da tengok ke belum pic baby baru Beckham? Harper Seven Bekcham memang cute gila. Tak caye tengok gambar kat bawah ni.. Pic dari twitter Victoria.. Oh soo adorable, am i rite :)

hot dad + adorable daughter = hearts melting

Bekcham yang sayang sangat la kat baby girl baru dia ni sampai sanggup buat tatu kat badan.. Mesti Beckham ni sayang Harper sangat2, Harper ni sorang je anak perempuan dia. Sebelum ni pasangan Beckham da ade 3 anak lelaki. 

aww hot daddy :P