Wednesday, 26 October 2011

Malasnyaa



Esok da kerja. kenapa laa cuti deepavali tak genapkan seminggu terus? Kalau la dapat cuti seminggu kan best. Ermm macam tak puas je cuti dua hari ni. Haiyahh malasnyaa nak kerja esok. Mood masih malas malas malas dan malasss.. Grrr  -___-

Friday, 21 October 2011



HERE I AM..

STILL BREATHING,

STILL STANDING,

STILL SMILING,

AND STILL LIVING,


THANK YOU ALLAH ! :)

Friday, 7 October 2011

Hello guys! Soryy dah lama I tak update blog, sekarang I teramat la BUSY. Kerja banyak sangat. Oh yea, kalau you all nak tau, sekarang setiap hari isnin sampai rabu I dah kene buat OT. WAJIB, peraturan baru kat tempat kerja. Tak suka laa. Hari isnin lepas, dah semangat tau I kemas beg nak balik rumah then boss datang and cakap kene stay. Hurmm dalam hati rasa macam ni laa..NOOOOOOOO!!!


Tapi disebabkan boss ada depan mata + tak berani nak melawan so I pun senyum & said alright boss. Hehe. Then bila dah balik rumah penat sangat, nak bukak blog pun tak larat. Thats why I tak dapat nak blogwalking kat blog you all, memang tak ada masa langsung. Nak online kat ofis internet macam kelajuan kura-kura, lagi tambahkan tension je, baik tak payah sentuh langsung. Esok da weekend, I pun cuti tapi mood blogwalking belum ada lagi laa, maybe esok I akan blogwalking kot. PEACE  yaww  ^_^