Thursday, 19 May 2011

Encik J ;)

Ape tu J? Mesti macam2 yang buat kte fikir ayat ape yang start dari huruf J kan. Encik Jahat? Encik Jakon? Or Encik Juling? Kalau korang jawab Encik Juling yes korang memang good good la. Hehehe. Ade ape dengan Encik Juling kan? Aku tau ramai perempuan yang tak suke dengan lelaki yang juling2 ni. Betul tak? Kalau aku pon aku tak nak lelaki yang mate juling. Tapi kalau Ashley Banjo dikecualikan sebab dy cool. Da la pandai menari. Jadi judge dalam Got To Dance Uk lagi.. I like!! Haha. Bukan tu je, Ashley ni ade group sendiri, leader lagi taw. Name group dy Diversity. So bukan semua lelaki mate juling tak cool! Hehe :P

Ashley Banjo mamat mate Juling yang cool   :D



when u smile, i smile. hee :)



Diversity!

2 comments:

  1. minat lelaki juling? jadi pilihla M, hhaa :D

    ReplyDelete